Massages

Massage du dos

Rugmassages (30 min)

Therapeutische massagetechniek die gericht is op het verminderen van rugpijn en van stress.

Met natuurlijke oliën, voert de therapeute gedurende 30min een massage uit die beantwoordt aan de vastgestelde diagnose.

Het verwachte resultaat is de verdwijning van de pijn wat gepaard gaat met een gevoel van ontspanning en goedvoelen.

Volledige en harmoniserende massage

Therapeutische massagetechniek die wordt uitgevoerd met natuurlijke oliën.

Gedurende 1uur voert de therapeute een allesomvattende en harmoniserende massage uit, die beantwoordt aan de vastgestelde diagnose.

De verwachte resultaten zijn een diepe ontspanning, een gevoel van harmonie tussen lichaam en geest.

Massage global et harmonisant
Massage Thaï-yoga

Thai-Yoga massage (1h30)

Dynamische therapeutische massagetechniek die massage en yoga combineert.

Deze massage wordt aangebracht op de patient die hetzij op de vloer hetzij op een tafel ligt in confortabele kleren. De therapeut combineert drukbewegingen op de energielijnen met dynamische yogahoudingen.

De verwachte resultaten zijn dat de fysieke pijnen en de spierspanning verdwijnen, de bloedsomloop, het metabolisme en de energiestromen in het lichaam verbeteren en een toestand van mentale kalmte wordt gecreeërd.

Psychisch gezien stelt men een verbetering van het zelfvertrouwen vast alsmede een beter omgaan met gevoelens en goedvoelen.

Stoelmassage (30min)

Therapeutische massagetechniek waarbij de patient, zittend op een speciale stoel, aan de rug, de nek, de schouders en de armen wordt gemasseerd.

Met zachte en diepe duwbewegingen, elimineert deze therapeutische massage alle spanningen, de stress en heft ze de energieblokkades op.

Deze massage heeft als resultaat dat de persoon zich volledig zal ontspannen, een hoog concentratieniveau bereikt en verbeterd zelfbewustzijn etaleert.

Massage Assis